O nas

O FITNESU

Primafit je nov in najsodobnejši fitnes center na obali, ki se v dveh nadstropjih razprostira čez skoraj 800m2 skupne površine.


Primafit
Zavedamo se, da v današnjih časih fitnes ni več le “prostor za trening”, kjer mišičasti fantje dvigajo uteži. Fitnes kot pojem se je do danes krepko spremenil, postal je način življenja za fante in punce, stare in mlade, zajema pa najrazličnejše aktivnosti. Pri zasnovi fitnesa Primafit smo zato imeli vseskozi v mislih ponuditi čim primernejši prostor za vse te aktivnosti. Ta je svetel, odprt, zračen, obdan z naravnimi materiali, barvami in zelenjem. Ponujamo ambient, ki daje občutek dnevne sobe, kjer ljudje ne le trenirajo temveč se tudi družijo, zabavajo in sproščajo.
Fitnes se nahaja v 2. nadstropju Planet Tuš centra v Kopru, kjer boste spotoma lahko opravili še vse vaše nakupe ali si ogledali kak film, vaš avto pa bo v ogromni garažni hiši vedno suh in v senci.


ZAKAJ V PRIMAFIT?

Pri nas vam ponujamo nov koncept treniranja. O fitnesu boste začeli razmišljati drugače, saj bo skrb za vaše telo postala primarnega pomena.

PRIMAFIT GARANCIJA

Ekipa usposobljenih osebnih trenerjev z izkušnjami na različnih športnih področjih so garancija za pravilen pristop in potek treninga. Brezplačno vam bodo svetovali ter pripravili vadbeni program.


PROSTORI

GLAVNA DVORANA

Osrednja dvorana je namenjena klasičnemu treningu za moč in kardio treningu. Tu lahko vadite na več kot 40 sodobnih fitnes napravah za moč ter na otoku za proste uteži. V predelu obdanem z zelenjem se nahaja 20 kardio naprav – tekalne steze, kolesa, eliptiki in steperji. Vse naprave so iz najboljše linije “XP Lux” in “Freeweight” italijanskega proizvajalca Panatta Sport.Primafit


FUNKCIONALNA DVORANA

V pritličju se poleg glavne dvorane nahaja tudi ločena prostorna dvorana namenjena funkcionalnim treningom. Z opremo in športnim tlakom je specifično prilagojena takim dejavnostim. Ob njenem “urbanem” zidu najdete tudi vrhunsko monostrukturo za treninge z lastno težo “TITAN FITNES”. Poleg te so tu na razpolago tudi uteži, olimpijske palice, kettlebeli, stepi, TRX trakovi in še veliko raznolike opreme.


Primafit


BAR

Ste pred ali po treningu žejni, lačni, si želite prebrati aktualne revije ali pokramljati v dobri družbi? Ob vhodu v fitnes vam je na voljo Primafit bar, kjer lahko v prijetnem okolju spijete kavo, čaj, sveže stisnjen sadni sok, proteinski napitek ali različne prehrambene dodatke. Ne zamudite naše presne specialitete namenjene ravno športni prehrani!


Primafit


TRGOVINA S ŠPORTNO PREHRANO IN OBLAČILI

Primerna športna prehrana je ključna do uspeha a jo velikokrat ne ločimo od zavajujočih nezdravih izdelkov. Zato v Primafit lahko kupite ali naročite izdelke vrhunskih blagovnih znamk, naše usposobljeno osebje pa vam bo svetovalo do pravega izdelka za vaše potrebe. Seveda lahko vso prehrano pripravite in zaužijete v našem baru. Poleg tega vam je na voljo široka paleta športnih oblačil in opreme.


Primafit


SOLARIJ, GARDEROBE IN KADILNICA

Da bodo vaše na novo pridobljene mišice zasijale v najboljši luči vam je v 1. nadstropju na voljo solarij Ergoline Lounge Turbo Power.
Tu se nahajajo tudi prostorne garderobe s tuši in stranišči. Vkolikor ste kadilec vam je na razpolago prezračevana kadilnica.Primafit